Uputstvo za gay SMS oglase – Gay Serbia

Na sajtu Gay Serbia možete pronaći dečka koji se vama najviše dopada i sa kojim biste imali zajednički jezik, bilo da ste aktivni ili pasivni partner. Pogledajte gay sms oglase i odaberite svog momka sa kojim želite da započnete gay chat i ispunite svoje fantazije i maštanja.

Sve je vrlo jednostavno. Da biste se dopisivali sa našim gay članovima iz Srbije potrebno je da pošaljete sms sledećeg sadržaja: ImeČlana VašaPoruka (između imena momka i onoga što želite da mu pošaljete, obavezno ukucajte razmak).

Ako na primer šaljete poruku koja glasi “Ćao, šta radiš? Ja sam Marko” za gay člana sa nadimkom TOP, pošaljite sledeće:
TOP Cao, sta radis? Ja sam Marko.

Poruku šaljete na broj telefona koji piše ispod svakog profila, 5887 Cena: 63.60din MTS i Telenor, 63.48din VIP i Globaltel (sa PDV-om i cenom osnovne poruke) i Vaša poruka ce doći članu iz ličnih gay oglasa kojem je i namenjena. Kada dobijete odgovor i hoćete da nastavite sa dopisivanjem, uvek pre Vašeg sms-a napišite velikim slovima nadimak momka kome šaljete poruku. Tekst poruke pišite bez kvačica.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA ZA CHAT UPUTSTVO

 – Da, uvek kada šaljete sms morate da napišete nadimak momka ispred Vaše poruke, inače Vaša poruka može otići nekom drugom članu.

 – Da, čim se uloguju, dobiće je.

– Odgovor ćete dobiti čim odabrani momak iz ličnih oglasa primi poruku. U slučaju da gay član trenutno nije ulogovan – dobićete odgovor čim se odabrani partner uloguje…

 – Samo iz Srbije.

 – Kontaktirajte nas 🙂 Vaš GaySerbia.

UPUTSTVO I USLOVI KORIŠĆENJA GAY SMS OGLASA

SERVIS JE NAMENJEN ISKLJUČIVO PUNOLETNIM LICIMA!

Korišćenjem servisa korisnik potvrđuje da ima najmanje 18 godina, da je pročitao i razumeo uslove korišćenja i da ih u potpunosti i neuslovljeno prihvata.

Ovaj servis je isključivo zabavnog karaktera i svi podaci objavljeni na sajtu:

  • fotografije na profilima,
  • opisi na profilima,
  • ostali lični podaci,

kao i podaci dobijeni prilikom dopisivanja sa animatorima ne moraju biti tačni, već se koriste isključivo u cilju animacije korisnika.

Sa korisnicima SMS chata se dopisuju operateri koji nisu obavezni da otkrivaju svoje lične podatke, ne smeju pristati na ostvarivanje ličnih kontakata i mogu da koriste više različitih nadimaka u okviru SMS chata.

Korisnici servisa se obavezuju da će poštovati pravila korišćenja servisa po kojima se zabranjuje:

  • Svako kršenje autorskih prava ili bilo kojih prava definisanih Zakonom,
  • Svako širenje informacija i poruka koji krše bilo koje zakonske odredbe,
  • Pokušaji uznemiravanja ili vređanja putem SMS chata,
  • Javno publikovanje pristiglih SMS poruka,
  • Svaki pokušaj širenja rasne i verske netrpeljivosti.

Korisnici, kao i operateri, ni u kom slučaju nisu obavezni dati svoje lične podatke ili se tačno predstaviti.

Korisnici nisu obavezni odgovarati na SMS poruke pristigle tokom komunikacije, kao ni na poruke koje povremeno dobijaju od animatora.

Cena svake poruke koju korisnik pošalje na broj 5887 je:
– 63.60din MTS i Telenor, 63.48din VIP i Globaltel (sa PDV-om i cenom osnovne poruke)

Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke.

Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku.

Broj za reklamacije je 0112073710.

Uputstvo - gay Srbija
Scroll to Top